skip to Main Content

Swine

SeaSpirit Swine: based on science

SeaSpirit Swine is een natuurlijk voedingssupplement voor varkens op basis van een mix van de beste zeewiersoorten.

SeaSpirit Swine

Als geen ander weet North Seaweed wat zeewier kan doen voor varkens. Maar óók dat niet alleen een betere groei en voederconversie van belang zijn. Ook in de strijd om het gebruik van medicijnen en antibiotica te verminderen, wordt zeewier wereldwijd reeds ingezet.

North Seaweed maakt deel uit van diverse kennisnetwerken aangaande varkensvoeding. Recent onderzoek heeft aangetoond dat het voeren van zeewier aan zeugen tijdens de dracht- en de zoogperiode leidt tot betere, sterkere biggen met een verhoogde groei en ontwikkeling. Bovendien is de uitval een stuk lager. In de afmestfase doen deze biggen het aanmerkelijk beter, ook wanneer ze tijdens de afmestfase geen zeewier meer verstrekt krijgen!

Bepaalde zeewiersoorten zorgen voor een betere darmwerking, darmopbouw en een sterk verbeterde darmflora. Voedingstoffen kunnen hierdoor beter worden opgenomen en de kwetsbaarheid voor verterings- en darmproblemen wordt gereduceerd. Dit leidt tot een betere voederconversie en een lager gebruik van medicijnen.

Optimaal rendement

Als geen ander weet North Seaweed welke soorten zeewier in de SeaSpirit zeewiermixen voor biggen, zeugen en mestvarkens moeten worden toegepast voor een optimaal resultaat/ rendement. Want om het laatste draait het allemaal.

Zeewierproducten van North Seaweed

Meer weten over wat zeewier kan doen voor varkens, neem dan contact op met North Seaweed b.v.

 info@northseaweed.nl
Back To Top