Premiumvoer voor een gezond en vitaal hondenleven

Wij zijn er van overtuigd dat voeding een doorslaggevende rol speelt op gebied van gezondheid, prestaties en welzijn van een hond.

Om een gezond en vitaal leven voor elke hond mogelijk te maken streven wij voortdurend naar de meest hoogwaardige hondenvoeding tegen een betaalbare prijs.


Silverdog hondenvoer is ontwikkeld op basis van jarenlange gebruikerservaringen, wetenschappelijk onderzoek en langdurige praktijktesten.
Qua vertering, voedingsbehoefte, en ook vanwege het korte en kwetsbare verteringsstelsel, staat de moderne hond nog steeds erg dicht bij haar (oer-)voorouders. Dit vraagt dan ook om zeer specifieke nutritionele voedingseisen.

Voortdurend wordt er gewaakt om zo dicht mogelijk bij die natuur van de hond te blijven. Er worden bij het samenstellen van Silverdog nimmer (commerciële) consessies gedaan.


Silverdog is een “no-nonsense” voer en kent een tweetal producten:
Silverdog “Lam en Rijst” :
*Een smakelijke, complete en voedzame hondenbrok.
*Geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups
*Compacte ontlasting
*zuinig in gebruik

• Silverdog Zeewiersnoepjes:
*Een smakelijk hondensnoepje
*Op basis van zeewier en kruiden.
*Voor extra weerstand, vitaliteit en gezondheid
*Helpt mee tegen vlooien, teken, luizen en tandplakSilverdog is een zuiver voer voor “All Breeds and Ages” dus maar 1 soort brok.
• In het wild eten jonge dieren al gedurende de zoogperiode gewoon hetzelfde voedsel als de moederdieren. Silverdog staat dicht bij de natuur, vandaar dat er nadrukkelijk geen puppybrok wordt aangeboden. En de praktijk geeft Silverdog gelijk: vele pups groeien probleemloos op tot goed ontwikkelde en vitale honden.
• Vele honden met een voedingsallergie zijn probleemloos overgestapt op Silverdog.

• Silverdog is een geconcentreerde voeding. Voor bijvoorbeeld seniorenhonden volstaat het veelal om de dagelijkse porties wat aan te passen


Silverdog bevat onder meer lams- en kippenvlees, vismeel, gevogeltevet glutenvrije rijst en mais, maar ook componenten als johannesbrood, gist, eipoeder, inuline, Lectine, carnitine en lijnzaad.
Silverdog is zodanig samengesteld dat de individuele componenten elkaars werking, en de benutting ervan, bevorderen. Zo wordt lijnzaad bijvoorbeeld niet alleen ingezet voor de omega-3 vetzuren, het heeft ook een zeer goede pro-biotische werking op darmniveau. Het bevordert daarmee ook de algehele gezondheid van de hond.
Gebruikers van Silverdog merken op dat hun honden beter glanzen er erg vitaal zijn.


Silverdog voedingstabel voor de hondenbrok
In onderstaande tabel is een globaal voedingsadvies gegeven. Bedenk hierbij: geen enkele hond is hetzelfde. Silverdog geeft daarom graag een op maat gemaakt voedingsadvies.

VoedingsadviesSilverdog hondebrok
Lichaamsgewicht (in kg)Gram/dagGehalten o.a.:
1-550-110Vit.A : 20.000 IERuw Eiwit 24%
5-10110-160Vit. D3: 2.000 IERuw Vet 14%
10-25160-290Vit. E: 200 IERC 2,5%
25-35290-370Vit. C: 70 mgR-as 6,5%
35-45370-450Carnithine: 300 mgCalcium 1,6%
45-60450-570Taurine: 100 mgFosfor 1,0%

• Pups ongeveer 6 tot 9 maanden leeftijd onbeperkt voeren.
• Silverdog geeft graag een op maat gemaakt voedingsadvies: info@Silverdog.nl

Voedingsadvies zeewiersnoepjes: dagelijks 2–3 snoepjes per 10 kg lichaamsgewichtSilverdog Hondenbrokken zijn leverbaar in:

Zakken van 15 kg. Verkoopprijs € 37,50/zak
Emmers van 5 kg Verkoopprijs € 15,50/zak

Silverdog zeewiersnoepjes zijn leverbaar in:

Zakjes van 100 gram (+/- 60 stuks).
Verkoopprijs € 2,95 per zakje van 100 kg.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden.

Voor meer info of bestellingen: www.silverdog.nl of mail naar: info@Silverdog.nl of bel 06 46 27 67 57 of ga naar het winkelwagentje van de Silverdog webshop