skip to Main Content

Plant

SeaSpirit Plant: based on science

SeaSpirit Plant is een natuurlijk voedingssupplement voor planten en gewassen op basis van een mix van de beste zeewiersoorten.

SeaSpirit Plant: bodemverbeteraar op basis van 100% zeewier

Zeewier wordt al eeuwen gebruikt als natuurlijke meststof en bodemverbeteraar. Het levert een breed scala aan voedingsstoffen voor de plant zoals Kalium, Zink, Stikstof, Iodium, Stikstof, Calcium, Zwavel en vele sporenelementen. Dit in een voor de bodem en plantengroei optimale verhouding.

Maar zeewier doet meer. Als meststof zorgt het voor een verbeterde bodemstructuur en bevat het veel natuurlijke planthormonen, enzymen en aminozuren en vele andere bio-stimulanten

Vele soorten zeewier moeten zich handhaven of groeien onder moeilijke omstandigheden. Te denken valt bijvoorbeeld aan zeer lage of sterk wisselende zeewatertemperaturen, aantasting door micro-organismen als bacteriën en schimmels, vraat van zeedieren en vele andere negatieve omstandigheden. Als geen andere plantengroep bewapent zeewier zich dan sterk ook tegen zware stress-situaties. Het doet dit onder meer middels het aanmaken van vele speciale en bijzondere stoffen.

Reeds vele generaties lang weet men dat het toedienen van bepaalde zeewier-extracten in de plantenteelt de planten weerbaarder maken tegen schimmels, virussen en bacteriële aantastingen. Ook is al heel lang bekend dat zeewier-extracten werkzaam zijn als groei- en opbrengstbevorderaar en zaken. Steeds meer ook worden zeewier-extracten toegepast om kwaliteit, houdbaarheid en bewaarbaarheid van zaden, vruchten en gewassen te verbeteren. Ook maken zeewier-extracten de plant weerbaarder tegen diverse stress-situaties bij planten, zoals bijvoorbeeld bij vorst-, zout- en droogte.

Krachtige zeewier-extracten

North Seaweed heeft een netwerk van betrouwbare zeewierleveranciers en is daardoor in staat krachtige en bewezen zeewier-extracten te leveren voor in de plantenteelt.

Zeewierproducten van North Seaweed

Meer weten over zeewier? Neem dan contact op met North Seaweed b.v.

 info@northseaweed.nl
Back To Top